30. april 2020

GALGEBAKKENS D-BOLIGER

Vi er i fuld gang med at bygge prøvehuse på Galgebakken, hvor vi forbereder os til storskalaprojektet som indeholder 620 boliger. Prøvehuset på D-boligen er et godt eksempel på en fremtidssikret minimalbolig, der giver mulighed for at fastholde beboerne i bebyggelsen – ung som ældre.

I disponeringen af D-boligerne er kvaliteter som godt dagslysindtag og optimal m2-udnyttelse holdt i hævd. En del af boligerne udføres som tilgængelighedsboliger og den landskabelige bearbejdning understøtter beboernes ønske om en stor grad af fællesskab mellem boligerne, en vigtig faktor for den sociale bæredygtighed i Galgebakken.
Byggeteknisk udføres D-boligerne som pavilloner, placeret på eksisterende fundament, herved sikres en kort byggetid og mindst mulig gene for beboerne.

Storskalaprojektet udbydes i 2020. Udførslen starter op i 2021 og projektet forventes at stå færdigt 2025-26, og udføres i hovedentreprise.

16. april 2020

KAB - 4-ÅRIG RAMMEAFTALE VUNDET

Vi har sammen med EKJ, Kullegaard og Opland vundet KAB's 4-årige rammeaftale for mindre renoveringsopgaver. Teamet har stor erfaring med totalrådgivning på renoveringsopgaver indenfor den almene boligsektor.

Vi glæder os til at komme i gang og fortsætte vores gode, tætte samarbejde med KAB-Fællesskabet og beboerne.

7. april 2020

COVID-19

Hos NOVA5 er vi alle på arbejde.

NOVA5 følger myndighedernes opfordring til at vores medarbejdere i større udstrækning arbejder hjemmefra. Samtidig fortsætter vi arbejdet på udviklings- projekterings- og udførelsesarbejder for vores kunder. Vi opfører os ansvarligt ved at afholde virtuelle møder i videst mulige omfang, og reducere fysisk tilstedeværelse til et minimum.

NOVA5s medarbejdere kan træffes telefonisk og på mail.

6. marts 2020

Rejsegilde på Eventyrhaven

Den røde løber var rullet ud til solskin, da der i mandags var rejsegilde på Eventyrhaven i Havdrup og en positiv borgmester, Niels Hörup var på talerstolen. Han udtrykte stor tillid til mandskabet på pladsen, og desuden fortæller Per Bager, Entreprisedirektør ved Elindco at det har været en spændende opgave, og håndværkerne virkelig har haft mulighed for at få deres faglighed i spil ved det runde byggeri.

Den nye daginstitution er både ude og inde udformet med blik for det det hele handler om: børnene.

Bygningen er udformet som et sneglehus – et organisk hus, som i et næsten fuldendt cirkelslag slutter sig om­kring en indre gård. Alle indendørs funktioner er organiseret i ét stort sammenhængende og fleksibelt plan med direkte kontakt med udearealerne, så der opstår et legende og grønt univers.

Eventyrhaven på ca. 1400 m2 rummer otte fleksible stuer, der kan tilpasses vuggestue- eller børnehavebørn alt efter institutionens behov. Institutionen skal byde børnene velkomne i september 2020.

5. februar 2020

Praktikanterne kommer!

Velkommen til Martin og Mikkel fra KEA, som skal være hos os som konstruktørpraktikanter frem til sommer. Vi glæder os til at få ny og værdifuld inspiration fra dem!

30. januar 2020

Prækvalificeret til KAB Rammeaftale

Vi er sammen med EKJ, Kullegaard og Opland blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på KAB's 4-årige Rammeaftale for mindre renoveringsopgaver. Vi glæder os til at tage fat på tilbudsfasen - og krydser fingre!

24. januar 2020

Nyt Helsingør Stadion er nomineret til pris

Helsingør Stadion er i spil, når den nye pris ”Årets Idrætsbyggeri 2020” skal uddeles. Helsingør Stadion har kapacitet til 4000 tilskuere og skal være et samlingspunkt for lokal og national idræt og danne ramme om hjemmekampe for FC Helsingør. Et uafhængigt dommerpanel har fundet frem til de nominerede, som udover Helsingør Stadion også tæller Amager Bakke, Holbæk Sportsby og K.B. Hallen. NOVA5 har som Totalrådgivere udarbejdet projektet i samarbejde med Elkiær + Ebbeskov arkitekter ApS, Lyngkilde Rådgivende Ingeniører A/S og landskabsarkitekterne Møller & Grønborg A/S samt B. Nygaard Sørensen A/S.

Det siger dommerne:

”Den organiske form sammen med det hvide lysende hegn får skabt en fin og beskyttende ramme om fodboldbanen, der yderligere er forsænket ned i en landskabelig gryde. Jeg tror på, at det kan være med til at understøtte den intense oplevelse på stedet, når der er kamp på banen."

"Helsingør Stadion er et rigtig godt bud på, hvordan en 1. divisionsklub kan bygge det, de i dag har brug for, med en struktur der muliggør fremtidig udvidelse. Mange steder ser man, at klubber ønsker at opføre – og får held med at opføre – stadions, der er alt for store med forventning om fremtidig oprykning, der aldrig sker. I Helsingør er skabt et meget fint, mindre, forholdsvist kompakt stadion, som jeg tror på kan danne ramme om det fodboldfællesskab, de ønsker."

"Helsingør Stadion er et visionært bud på, hvordan man kan bygge et fleksibelt stadion, hvis kapacitet kan tilpasses det niveau, som byens fodboldhold spiller på. Helsingør Stadion tager derfor livtag med en af de store udfordringer på stadionområdet, hvor der mange gange bliver bygget stadions med for meget kapacitet. Helsingør Stadion fremstår derfor som et foregangseksempel, der tillige er arkitektonisk flot udført og planmæssigt placeret, så det passer ind i omgivelserne."

Deltag i afstemningen hér: https://da.surveymonkey.com/r/...

14. januar 2020

Fejring af Thomas

I dag spiser vi lagkage og sushi, og flager for Thomas der fylder 60 år. Tegnestuen ser frem til mange flere år med Thomas, som en del af NOVA5.

TILLYKKE!

9. januar 2020

Philip er hjemme igen

Vi er rigtigt glade for at vi d. 01.december 2019 kunne sige velkommen hjem til arkitekt Philip Friis Petersen.

Philip har været ude og prøve kræfter med andre samarbejder i et par år. Før da, har han igennem mange år været en værdsat medarbejder hos NOVA5. Philip har med hans evner og store erfaring indenfor skitsering, formgivning og projektering været medvirkende til at skabe en række fine projekter hos NOVA5, som vi er stolte af.

Philip er allerede i gang i flere af vores gode teams, hvor han indgår som designansvarlig og projekterende.

7. januar 2020

​CASA NOVA#2 Inviterer naturen indenfor

CASA NOVA#2 / sammen med Vium Arkitekter har vi udviklet bæredygtige boliger opført med konstruktioner af massive træelementer - CLT. NOVA5 har altid brændt for innovative løsninger og vundet flere konkurrencer, hvor udvikling af byggetekniske løsninger har været det bærende element. CASA NOVA var det første byggeri i DK med trækonstruktioner og medførte at bygningsreglementet blev ændret. Med CASA NOVA#2 -har vi udviklet boliger hvor æstetik, funktionalitet og robusthed går hånd i hånd. Det er bæredygtighed der er til at tage og føle på!