15. december 2020

Tegnestuen holder ferielukket fra d. 23 december - 4. januar 2021.

26. november 2020

BLÅ RUM

Det første spadestik er taget til Det Blå Rum ved Fuglsang Sø i Herning, som skal stå færdigt til brug næste sommer 2021.

"Jeg er meget stolt af projektet og har store forventninger til det. Det Blå Rum kommer til at bidrage til området med helt nye muligheder for brugerne. Søen bliver mere tilgængelig for alle, og samtidig vil anlægget give et markant aktivitetsløft på tværs af både sportsgrene og befolkningen" siger Johs. Poulsen, Formand for Kultur- og fritidsudvalget Herning Kommune.

Læs mere om projektet her: Blå Rum

25. november 2020

KLOSTERVANGEN

Update fra byggepladsen, November 2020

Der arbejdes på højtryk ved AAB's Klostervangen i Aarhus, hvor der i øjeblikket udføres den første montage af altaninddækningerne. Klostervangen består af to højhuse opført 1964-1971 på hhv. 11 og 16 etager, som i alt rummer 380 boliger. Projektet udføres i samarbejde med Pluskontoret arkitekter og Niras.


Læs mere om projektet her: Klostervangen

24. november 2020

PRÆKVALIFICERET

Renovering og nybyg af almene boliger

Vi er sammen med CUBO Arkitekter og Frandsen & Søndergaard rådgivende ingeniører blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på rammeaftale til den almene boligforening - Boligforeningen 10. Marts i Aarhus. Vi glæder os til at tage fat på tilbudsarbejdet og krydser fingre!

19. november 2020

EVENTYRHAVEN I FULD FIRSPRING

Husets brugere - store som små - har taget godt imod deres nye rammer i Havdrup, som de indtog i September 2020. Huset skal danne ramme omkring 22 vuggestuebørn og 88 børnehavebørns trygge hverdag med sine knap 1400 m2.

Børnehusets funktioner er foldet i en cirkelformet kompakt bygning, som er let genkendelig, og meget nem at finde rundt i for både børn og voksne.
Alle indendørs funktioner er organiseret i ét stort sammenhængende og fleksibelt plan med direkte kontakt med udearealerne. Alle bruger den centrale indgang. Den kompakte bygningsform betyder at alle har kort afstand fra indgang til garderobe, fra garderobe til grupperum, og over hele dagen til alle husets funktioner og udearealerne. Det første man møder ved ankomsten i huset er administrationen til højre for vindfanget. Herfra bevæger man sig til fire respektive børnegarderober hhv. personalegarderobe.

Børnegarderoberne har alle direkte adgang og udsigt til udearealerne omkring huset via store glaspartier, som er synlige og genkendelige udefra.
Grupperum ligger ud mod den omgivende have, mens multirum og fællesfunktioner ligger mod den indre gårdhave. Børnekøkkenet ligger i direkte forbindelse til produktionskøkkenet, med et bredt podie, hvor flere børn kan arbejde side om side i børnehøjde og uhindret passere hinanden.
Det store multirum og børnehavens fællesrum står i åben forbindelse og kan opdeles vha en foldevæg i fuld rumdybde. Forberedelsesrummet ligger mellem disse og sciencelokalet, og kan derfor nemt indgå til andre funktioner over dagen, hvis det i perioder er ubenyttet.


25. september 2020

GALGEBAKKEN UDE NU!

I dag har vi fejret at udbuddet på renovering af Galgebakken er udsendt. 700 almene lejeboliger skal renoveres med omtanke for stedets særlige karakter. Vi er spændte på den videre proces!

Licitationen: https://www.licitationen.dk/pr...

Læs mere om projektet her: Galgebakken

28. august 2020

NY MAND OMBORD HOS NOVA5

Velkommen til Peter Horwitz

Peter har gennem de sidste mange år fungeret som projektansvarlig og har bl.a. varetaget dialogen i komplicerede brugerprocesser, kontakten med bygherre/styregruppe såvel som myndigheder og entreprenører.
Senest har Peter fungeret som markeds- og projektchef for Ravn Arkitektur forankret i tegnestuens tilstedeværelse i København, og forinden dette var Peter team- og projektleder hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, København.
Peter har desuden en mangeårig erfaring fra Kjær & Richter arkitekter, både fra kontoret i Aarhus som projektleder og i København som afdelingsleder.

Vi er meget glade for, at vi efter at have kendt Peter i en årrække, kan tilknytte ham NOVA5, hvor han skal medvirke til at udvikle og styrke vores kompetencer indenfor projektledelse og bygherrerådgivning. Han vil desuden styrke en af tegnestuens kerneområder med sin udførlige erfaring indenfor undervisningsbyggeri.

27. august 2020

PRESSEMEDDELELSE

Hér på tegnestuen har vi holdt på en hemmelighed, som vi har glædet os til at dele med jer:

Vi skal tegne nye bæredygtige boliger i Herlev i samarbejde med Alma Property Partners og AG Gruppen. Lokalplanen for området er netop blevet godkendt med opførelse af 18.860 m2 nye 2-5 værelses lejligheder. Vi er i fuld gang med tegnearbejdet og ser frem til den videre proces, hvor vi også selv skal certificere byggeriet til DGNB Guld.

Klik hér for mere info

3. juli 2020

PRÆKVALIFICERET X 2

Vi er i løbet af den sidste uge blevet prækvalificeret til 2 spændende opgaver!

Sammen med Frost Larsen, Oluf Jørgensen og Gustin Landskab skal vi afgive tilbud på modernisering og udbygning af Funder Kragelund skole ved Silkeborg.

Og sammen med Ingeniør'ne, Pluskontoret og UCON skal vi afgive tilbud på realisering af en helhedsplan for Ellekonebakken i Viborg.

2 gode opgaver fyldt med brugerinddragelse og gode visioner, vi glæder os til at tage fat på den videre proces.


28. maj 2020

KLAP PÅ SKULDEREN TIL TIBBERUPPARKEN

Vi glæder os over denne fine artikel fra den almene boligbebyggelse Tibberupparken i Espergærde i forbindelse med regeringens vedtagelse af "Grøn boligaftale 2020". Det er en kærkommen nyhed at regeringen frigør flere midler til renovering af den almene boligmasse.

NOVA5 har været totalrådgivere på opgaven om udarbejdelse og realisering af helhedsplan med fremtidssikring af boligerne. Projektet er udført i samarbejde med Bascon, Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører og Rambøll Landskab.

Læs artiklen hér:

Fagbladet Boligen - Tibbberupparken