22. december 2016

Fra bosted til ungdomsboliger

NOVA5 har med Rambøll vundet transformationen af det bevaringsværdige Skt. Pedersstræde 7 i Roskilde - med det smukke Roskilde Kloster som nærmeste nabo.

16. december 2016

Build Award winner 2016

Britiske BUILD har kåret os til ’Årets Transformationsarkitekter 2016’. Med Vibenshus Skole som ’Bedste bæredygtige Transformation i Norden’ er vi i fornemt selskab med danske kollegaer SLA og C.F. Møller i andre kategorier. Anerkendelsen kommer knapt et år efter vi har åbnet London afdeling, og Brexit til trods oplever vi allerede nu ringe i vandet. Senest har Skotland vist stor interesse for vores transformationer.

2. december 2016

Huse i Tuse - Nye bæredygtige boformer

På et borgermøde i Holbæk, har NOVA5’s Lotte Randeris præsenteret vores opsigtsvækkende idéoplæg til 40 bofællesskabs-boliger. De nye boformer i Tuse ved Holbæk er udarbejdet sammen med Birger Daurehøj, hvis virksomhed Daurehøj Erhvervsbyg, bliver direkte nabo til de nye flergenerationshuse med økologisk fokus, husdyrhold og egenproduktion af grønsager. Holbæk Kommune, som viser gode evner til at tiltrække og fastholde nye borgere, var vært for mødet om netop beboertilvækst.

4. oktober 2016

Belieb it or not!

Efter sin koncert i København slog Justin Bieber igår vejen forbi Hørsholm Idrætspark til en intern træningskamp med det lokale ishockey hold. Sangeren spillede i skøjtehallen, som NOVA5 arkitekter netop har opgraderet i team med E+E og Hundsbæk og Henriksen - hermed officielle superstar-leverandører.