21. december 2017

Julehilsner / Season's greetings

NOVA5 ønsker alle vores bygherrer og samarbejdspartnere glædelig jul, og takker for synergien i 2017. Det har været et vanvittigt travlt og spændende år, og vi ser frem til et ligeså dynamisk 2018, hvor mange af vores byggerier står færdigt og nye søsættes.

NOVA5 wishes our clients and collaborators happy holidays, and thanks everyone for a fruitful 2017. It’s been an unbelievable busy year, and we look forward to 2018, where many of our buildings will be completed – and new ones will be launched.

23. november 2017

Fornemt besøg fra Tokyo

NOVA5 har i dag haft besøg af en japansk delegation, heriblandt den tidligere vicestatsminister, som er i Danmark for at studere pleje og velfærd. Vores nære samarbejdspartner Saito-san fra PLAN havde formidlet mødet. De syv gæster besøgte både vores sundhedsbyggerier og tegnestuen.


9. november 2017

Rejsegilde og startskud

Der var masser af ros til håndværkerne fra CC Contractor på Rejsegildet for VUC Storstrøm, som er startskuddet til fremtidens Campus Næstved. CUBO og NOVA5s arkitektur blev fremhævet for sin åbenhed mod byen og respekt for Munkebakkens landskab. Blandt talerne var VUC Storstrøms direktør Niels Henriksen og Borgmesteren Carsten Rasmussen - sidstnævnte med et rim over Kim Larsens ”Se din by fra tårnets top”, som passer glimrende med udsigten fra den store terrasse på taget af multihallen i bakken, der kan bruges af hele byen.

8. november 2017

Rejsegilde på NOVA5s Nordic Built nybyggeri

Ballerup Ejendomsselskab havde inviteret Kommune, Nordic Innovation, rådgivere, entreprenører, samarbejdspartnere og naboer til festligt rejsegilde på COWI og NOVA5s Teglvangen. Udover skål og taler for lavenergi-byggeriet blev gæsterne budt på de obligatoriske pølser og øl. De 34 nye familieboliger for KAB tager nu for alvor form, og nedtællingen til indflytning i 2018 er begyndt.

6. november 2017

Fire fine folkeskoler

NOVA5 og Grønne & Jessen arkitekter har endnu engang vundet en skoleopgave. Sammen med lokale Stenbergs Tegnestue på ingeniørdelen, skal vi opgradere og udbygge fire bornholmske skoler. Campus Bornholm er godt i vej, så vi ser frem til at forlænge samarbejdet med solskinsøen.

6. september 2017

NOVA5 søger lyse hoveder til projektering

Til vores stærkt voksende opgavetilgang er vi på udkig efter dygtige projekteringsarkitekter og konstruktører med minimum 3-5 års erfaring. Vi tegner i øjeblikket stadioner, idrætsanlæg, ungdomsboliger og skoler. Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt vores direktør Hanne Vinkel Hansen på hvh@nova5.dk (kun henvendelse på mail)

4. september 2017

Det regner med prækvaller

NOVA5 sprænger i øjeblikket alle rammer på indbudte opgaver. Vi er med i konkurrencerne om følgende nybyggerier: en skole i Haderslev, et stadion i Køge, boliger i Lundebjerg og Beauvaisgrunden, tre aarhusianske institutioner og en enkelt i Hareskov By. Jubel i konkurrenceafdelingen og sømmet i bund.

22. august 2017

Er du NOVA5's nye blæksprutte?

Vi søger en piccoline m/k til at varetage opgaver som frokostanretning inklusiv lettere madlavning, afrydning, tage telefon, printe, kaffe til møder m.m. i ca. 5 timer om dagen fra 8.30. Arbejdsstart hurtigst muligt. Skriv til CEO Hanne Vinkel Hansen, hvh@nova5.dk

17. august 2017

Krogårdskolen indviet

Med taler fra borgmester, skoleleder og NOVA5s partner og projektleder Susanne Andersen, er udvidelsen og ombygningen af Krogårdskolen indviet. Projektet, som til skolens store tilfredshed har løst en række større udfordringer med enkle og overbevisende greb, er udført på rekordtid. Eleverne kunne udover den fintunede skole glæde sig over at isbilen svingede forbi det festlige arrangement.

14. juli 2017

Rammeaftale med AAB i hus

NOVA5 er i team med Pluskontoret, Dominia, Thing Brandt og Acelab blandt de heldige fem vindere af AABs fireårige rammeaftale. Vi ser frem til at transformere eksisterende og bygge nyt med vores kompetente kollegaer.