11. juli 2017

Konkurrence i Kyoto

Sammen med dansk-japanske PLAN arkitekter i Tokyo er vi blandt de tværfaglige teams, som er med i opløbet om en ny campus i Kyoto. NOVA5s City Rock Garden og de øvrige deltageres konkurrenceforslag vil nu blive bedømt af selveste Kazuyo Sejima, og måske være blandt de op til fem heldige, der går videre til fase to.

3. juli 2017

Prækvalifikation Schulcampus Struenseestrasse

NOVA5 er sammen med tyske Coido blevet prækvalificeret til en tofaset konkurrence om en ny campus i Hamborgs Altonaområde. I alt seks firmaer skal, i første omgang, komme med bud på en helhedsplan for det 2.85 hektar store område i det såkaldte Struenseekvarter, hvorefter to udvælges til anden fase med udformningen af campusbyggeriet. Wir freuen uns sehr!

19. juni 2017

NOVA5@folkemødet 2017

En delegation af partnere og ansatte hoppede i weekenden på Arkitektforeningen og FAODs fællesbus til årets Folkemøde i Allinge - og Solskinsøen levede op til sit navn.

23. maj 2017

Tre konkurrencer afleveret i rap

Vores dygtige konkurrencearkitekter har lige skibet tre fine forslag afsted til bedømmelse. Nu er det bare at krydse fingre for skolen i Gilleleje i totalentreprise med Hoffmann, en daginstitution i Solrød som klassisk projektkonkurrence og et nyt byområde ved Lyngby i grundkøbskonkurrence!

22. maj 2017

Krogårdskolen fejrer rejsegilde!

Spærrene var rejst og kransen sat op på Krogårdskolen i Greve, til det traditionsrige rejsegilde for håndværkerne, hvor borgmester Pernille Beckmann, skoleleder Rasmus Krøll Bjerregaard og vores egen Susanne Andersen holdt taler.

11. maj 2017

Fuldt hus og flotte biler

Den røde løber var rullet ud, da direktør Mogens Lindahl-Jessen og bilelsker og livsstilsekspert Christian Grau åbnede Aston Martins nye showroom i København. Johansson og NOVA5 står bag de elegante lokaler til byens absolut smukkeste biler.

22. marts 2017

NOVA5 @ Scotland Housing Festival 2017

Efter en glimrende guest speak på London Festival, var der igen bud efter partner Claus Gade, som har været i Glascow for at slå et slag for dansk knowhow og fordelene ved upcycling versus nedrivning. Invitationen kom denne gang fra Scotland Housing Festival.

3. marts 2017

Livligt borgermøde om Nyt Helsingør Stadion

Et overvældende fremmøde sikrede en livlig debat på gårsdagens borgermøde om Helsingør Stadion. Efter vores præsentation af projektet ytrede både naboer og fodboldentusiaster sig under spørgsmålsrunden. Borgmester og kommunefolk og arkitekter besvarede spørgsmål fra engagerede borgere. Og vi kan med glæde konstatere, at selv hos de bekymrede borgere, der i fremtiden bliver nærmest naboer blev den enkle og diskrete arkitektur rost.

7. februar 2017

Nyt Helsingør Stadion vundet!

I tæt samarbejde med vores kollegaer Elkiær + Ebbeskov samt Møller & Grønborg og Lyngkilde, har vi vundet konkurrencen om et helt nyt Stadion i Helsingør. Vores vinderforslag roses for at være spektakulært og samtidig tage hensyn til omgivelserne. Med et minimalt greb smelter stadion sammen med andre idrætsfaciliteter - omsluttet af et offentligt aktivitetsbånd mod parken og de omkringliggende fodboldbaner. I forbindelse med kåringen i dag udtalte Helsingørs borgmester Benedikte Kiær, at hun er meget imponeret over, hvordan man har sørget for, at få områdets landskab og geografi ind i forslaget, så det kommer til at fremstå som en samlet løsning

31. januar 2017

Først og størst på solskinsøen

Første fase af Bornholms største byggeri, Campus Bornholm, er klar. Vores tilsynsførende på byggeriet Kim deltog i indvielsen, hvor campusdirektør Mads Kofoed og vores egen direktør Hanne klippede snor og holdt tale. Der blev også tid til et besøg på den enorme byggeplads med bygherres repræsentant Lars Reuter og campusdriftleder Dennis Falk.