28. juni 2018

Nyt Helsingør Stadion på vej!

En meget gravid borgmester Benedikte Kiær og Formanden for Helsingørs sundheds-, idræts- og fritidsudvalg Jens Bertram satte sammen det første spadestik til Helsingør Stadion - tegnet af os med Elkiær+Ebbeskov, Lyngkilde og Møller & Grønborg som underrådgiver. Vi glæder os til at følge byggeriet indtil stadion slår dørene op til første kamp medio 2019.

13. juni 2018

Campus Bornholm Indviet!

H.K.H. Kronprins Frederik klarede med sikker hånd snoreklippet til indvielsen af vores Campus Bornholm. Det 330 mio. kr. byggeri med de funklende facader er opført med generøs støtte fra A.P. Møllerfonden. NOVA5 er stolte af at have været med fra konkurrenceprojekt til fagtilsyn på byggeriet, som er en milepæl i Bornholms historie og en game changer for øens unge og erhvervslivet. Campus er bygget både til prisen og til tiden, blandt andet af lokale håndværkere - en bedrift som fhv. bestyrelsesformand for Campus Bornholm Jeppe Kofod kalder: ”nærmest uhørt, når det kommer til store offentlige bygningsarbejder”.

1. juni 2018

Kronprinsen indvier Campus Bornholm

Royalister i Rønne kan godt begynde at glæde sig. Den 13. juni indvier H.K.H. Kronprins Frederik nemlig vores Campus Bornholm - tegnet og vundet af teamet Cubo, DOMINIA og NOVA5.

Læs mere her: http://tidende.dk/?Id=87013

18. maj 2018

Ny drivkraft til NOVA5

Heldige os har fået en særdeles kompetent projektleder Mette Boye Hollænder Beeck ombord. Mette, som kommer fra en stilling som afdelingsleder hos White Arkitekter, har i en årrække arbejdet med især projektledelse, projekteringsledelse, brugerinddragelse og procesledelse med stor drivkraft, som NOVA5 nu får gavn af. Velkommen!

30. april 2018

DAB rammeaftaler i hus

Vi kan med stolthed meddele, at NOVA5 er blandt de fem udvalgte teams til flere af DAB's rammeaftaler om store opgaver både mellem 100-200 mio. og over 200 mio. Vi ser frem til, at løse opgaverne med vores gode, faste samarbejdspartner Pluskontoret.

17. april 2018

Rejsegilde på Flintholm

Den 12. april holdt vi rejsegilde på Flintholm II på Frederiksberg, 96 nye ungdomsboliger som vi opfører med Daurehøj Erhvervsbyg.


8. marts 2018

Forelæsning på DTU

100 tilhørere var tilmeldt da NOVA5s yngste partner Jennifer holdt forelæsning for Campus Service på DTU med sin medforfatter på den store Koppel duografi Johannes Hedal Hansen. De fremmødte fik først en introduktion til Eva & Nils Koppels livsværk og herefter tankerne bag Koppels ingeniørby på Lundtoftesletten. Forelæsningen som foregik i CAS Huset blev livestreamet så også medarbejdere på RISØ kunne være med. Som afrunding og i anledning af Kvindernes Kampdag, slog de to arkitekter et slag for at omdøbe "Nils Koppels Allé" og "Ole Nørgårds Have" til "Eva & Nils Koppels Allé" og "Edith & Ole Nørgårds Have".

1. marts 2018

Rejsegilde på Idrætsbyen

Vejret var koldt, men stemningen varm, da Espergærde igår fejrede håndværkernes indsats på vores Idrætsby ved gymnasiet. I rytmikhuset roste Helsingørs borgmester Benedikte Kiær også de mange engagerede frivillige kræfter bag byggeriet. Dermed er den 2.800 kvadratmeter store idrætsby et stort skridt nærmere sin åbning.

23. februar 2018

Flere stærke folk til NOVA5

De har været her et stykke tid, men vi glemte helt at prale af vores tre nye folk Søren, Sarah og Francesca. Søren er NOVA5s stærkeste bygningskonstruktør med kolossal viden inden for kvalitetssikring, tilsyn, detailprojektering og solidt udbudsmateriale. Sarah er blæksprutten, som søger for friske forsyninger, mens vores italienske arkitekt Francesca folder sig ud i udviklingsafdelingen med skitsering, 3D-visualisering, modeller og film. Benvenuti!

22. februar 2018

Vundet institution og inviteret skolekonkurrence

I team med Thing Brandt landskab og Kim Olsson ingeniører, har vi vundet totalrådgivningen på 2.300 m² transformation og udvidelse af en af Greve Kommunes institutioner. Samtidig er vi sammen med Jacobsen & Blindkilde og OBH med i loopet på totalentreprisekonkurrencen om udvidelse af Dalby Skole med ekstra spor og spritny idrætsbygning.