Utterslev Skole

Utterslev Skole er Københavns Kommunes profilskole inden for Naturfag. Derfor var der et stort ønske om udendørs køkkenfaciliteter til undervisning i både skole og fritidsordning. Udekøkkenet er designet som en lukket boks med fire store porte der hver især kan åbnes, og giver mulighed for forskellige måder at anvende rummet på. Køkkenet består af et fast element med vask og fire mobile enheder, så 30 personer kan arbejde på samme tid i fleksibel opstilling. Opholdspladser er udført som et overdækket bordbænkemøbel rundt om et eksisterende træ. For at opnå et harmonisk indtryk, er begge konstruktioner er udført i træ og stål, som resten af skolen.

Type: Totalrådgvining, Folkeskole  / Bygherre: Utterslev Skole  / Sted: København NV  / Størrelse: 30 m²  / Anlægssum: 700.000 kr.  / Status: Afleveret i 2014

Kloge m2

I samarbejde med Københavns Kommune har NOVA5 arkitekter udarbejdet mulighedsstudie for udvidelse indenfor eksisterende ramme med et ekstra spor.

Analysearbejde med studietur, brugerproces hvor vi sammen med skolen har fundet ”kloge m2” med samtænkning af flere funktioner således at skolen kan udvides med et ekstra spor indenfor eksisterende rammer.