Krogårdskolen

Krogårdskolen i Greve er oprindeligt en gulstensbygning i ét plan med to gymnastiksale i dobbelt højde.
NOVA5 har stået for udvidelse af skolen, som rummer nye tilflyttere fra Tjørnelyskolen. Et af de højeste ønsker er et godt fællesskab for den sammenførte personalegruppe. Vores projektforslag har derfor haft fokus på kloge kvadratmeter, klar disponering og gode, fleksible personaleforhold. Derudover har vi - som altid - haft fokus på et slidstærkt byggeri med lavt vedligehold, som kan tåle det ’vilde’ liv med mange yngre og aktive børn. Vi har bevidst valgt relativt neutrale fysiske ramme, som giver brugerne mulighed for at udfolde sig - fordi vi ved, at lærere og specielt elever finder tryghed i rum, de selv har været med til at præge.

Type: Folkeskole  / Bygherre: Greve Kommune  / Sted: Greve  / Ingeniør: Lyngkilde rådgivende ingeniører  / Størrelse: 1.100 m²  / Anlægssum: 19,5 mio. kr.  / Status: Afleveret og ibrugtaget

Krogårdskolen indviet

Med taler fra borgmester, skoleleder og NOVA5s partner og projektleder Susanne Andersen, er udvidelsen og ombygningen af Krogårdskolen indviet. Projektet, som til skolens store tilfredshed har løst en række større udfordringer med enkle og overbevisende greb, er udført på rekordtid. Eleverne kunne udover den fintunede skole glæde sig over at isbilen svingede forbi det festlige arrangement.