31. januar 2017

Først og størst på solskinsøen

Første fase af Bornholms største byggeri, Campus Bornholm, er klar. Vores tilsynsførende på byggeriet Kim deltog i indvielsen, hvor campusdirektør Mads Kofoed og vores egen direktør Hanne klippede snor og holdt tale. Der blev også tid til et besøg på den enorme byggeplads med bygherres repræsentant Lars Reuter og campusdriftleder Dennis Falk.

23. januar 2017

Studienreisen nach München

Snapshots fra en fantastisk tur til München med masser af arkitektur og BAU-messe. Viel Spass und Vergnügen.

22. januar 2017

De udvalgte - Nyt stadion. Ny skole.

Vi er blandt de heldige udvalgte, der skal tegne et spritnyt stadion i Helsingør. Det sker i team med vores kompetente kollegaer E+E, Møller & Grønborg samt Lyngkilde. Samtidig giver NOVA5, Oluf Jørgensen og Thing & Brandt tilbud på udbygningen af Marie Mørks Skole i Nivå. To fantastiske opgaver på falderebet til det nye år.

22. december 2016

Fra bosted til ungdomsboliger

NOVA5 har med Rambøll vundet transformationen af det bevaringsværdige Skt. Pedersstræde 7 i Roskilde - med det smukke Roskilde Kloster som nærmeste nabo.

16. december 2016

Build Award winner 2016

Britiske BUILD har kåret os til ’Årets Transformationsarkitekter 2016’. Med Vibenshus Skole som ’Bedste bæredygtige Transformation i Norden’ er vi i fornemt selskab med danske kollegaer SLA og C.F. Møller i andre kategorier. Anerkendelsen kommer knapt et år efter vi har åbnet London afdeling, og Brexit til trods oplever vi allerede nu ringe i vandet. Senest har Skotland vist stor interesse for vores transformationer.

2. december 2016

Huse i Tuse - Nye bæredygtige boformer

På et borgermøde i Holbæk, har NOVA5’s Lotte Randeris præsenteret vores opsigtsvækkende idéoplæg til 40 bofællesskabs-boliger. De nye boformer i Tuse ved Holbæk er udarbejdet sammen med Birger Daurehøj, hvis virksomhed Daurehøj Erhvervsbyg, bliver direkte nabo til de nye flergenerationshuse med økologisk fokus, husdyrhold og egenproduktion af grønsager. Holbæk Kommune, som viser gode evner til at tiltrække og fastholde nye borgere, var vært for mødet om netop beboertilvækst.

4. oktober 2016

Belieb it or not!

Efter sin koncert i København slog Justin Bieber igår vejen forbi Hørsholm Idrætspark til en intern træningskamp med det lokale ishockey hold. Sangeren spillede i skøjtehallen, som NOVA5 arkitekter netop har opgraderet i team med E+E og Hundsbæk og Henriksen - hermed officielle superstar-leverandører.

Tilmeld dig NOVA5s nyhedsbrev

Nyhedsarkiv

2018 2017 2016