8. november 2017

Rejsegilde på NOVA5s Nordic Built nybyggeri

Ballerup Ejendomsselskab havde inviteret Kommune, Nordic Innovation, rådgivere, entreprenører, samarbejdspartnere og naboer til festligt rejsegilde på COWI og NOVA5s Teglvangen. Udover skål og taler for lavenergi-byggeriet blev gæsterne budt på de obligatoriske pølser og øl. De 34 nye familieboliger for KAB tager nu for alvor form, og nedtællingen til indflytning i 2018 er begyndt.

6. november 2017

Fire fine folkeskoler

NOVA5 og Grønne & Jessen arkitekter har endnu engang vundet en skoleopgave. Sammen med lokale Stenbergs Tegnestue på ingeniørdelen, skal vi opgradere og udbygge fire bornholmske skoler. Campus Bornholm er godt i vej, så vi ser frem til at forlænge samarbejdet med solskinsøen.

6. september 2017

NOVA5 søger lyse hoveder til projektering

Til vores stærkt voksende opgavetilgang er vi på udkig efter dygtige projekteringsarkitekter og konstruktører med minimum 3-5 års erfaring. Vi tegner i øjeblikket stadioner, idrætsanlæg, ungdomsboliger og skoler. Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt vores direktør Hanne Vinkel Hansen på hvh@nova5.dk (kun henvendelse på mail)

4. september 2017

Det regner med prækvaller

NOVA5 sprænger i øjeblikket alle rammer på indbudte opgaver. Vi er med i konkurrencerne om følgende nybyggerier: en skole i Haderslev, et stadion i Køge, boliger i Lundebjerg og Beauvaisgrunden, tre aarhusianske institutioner og en enkelt i Hareskov By. Jubel i konkurrenceafdelingen og sømmet i bund.

22. august 2017

Er du NOVA5's nye blæksprutte?

Vi søger en piccoline m/k til at varetage opgaver som frokostanretning inklusiv lettere madlavning, afrydning, tage telefon, printe, kaffe til møder m.m. i ca. 5 timer om dagen fra 8.30. Arbejdsstart hurtigst muligt. Skriv til CEO Hanne Vinkel Hansen, hvh@nova5.dk

17. august 2017

Krogårdskolen indviet

Med taler fra borgmester, skoleleder og NOVA5s partner og projektleder Susanne Andersen, er udvidelsen og ombygningen af Krogårdskolen indviet. Projektet, som til skolens store tilfredshed har løst en række større udfordringer med enkle og overbevisende greb, er udført på rekordtid. Eleverne kunne udover den fintunede skole glæde sig over at isbilen svingede forbi det festlige arrangement.

14. juli 2017

Rammeaftale med AAB i hus

NOVA5 er i team med Pluskontoret, Dominia, Thing Brandt og Acelab blandt de heldige fem vindere af AABs fireårige rammeaftale. Vi ser frem til at transformere eksisterende og bygge nyt med vores kompetente kollegaer.

11. juli 2017

Konkurrence i Kyoto

Sammen med dansk-japanske PLAN arkitekter i Tokyo er vi blandt de tværfaglige teams, som er med i opløbet om en ny campus i Kyoto. NOVA5s City Rock Garden og de øvrige deltageres konkurrenceforslag vil nu blive bedømt af selveste Kazuyo Sejima, og måske være blandt de op til fem heldige, der går videre til fase to.

3. juli 2017

Prækvalifikation Schulcampus Struenseestrasse

NOVA5 er sammen med tyske Coido blevet prækvalificeret til en tofaset konkurrence om en ny campus i Hamborgs Altonaområde. I alt seks firmaer skal, i første omgang, komme med bud på en helhedsplan for det 2.85 hektar store område i det såkaldte Struenseekvarter, hvorefter to udvælges til anden fase med udformningen af campusbyggeriet. Wir freuen uns sehr!

19. juni 2017

NOVA5@folkemødet 2017

En delegation af partnere og ansatte hoppede i weekenden på Arkitektforeningen og FAODs fællesbus til årets Folkemøde i Allinge - og Solskinsøen levede op til sit navn.

Tilmeld dig NOVA5s nyhedsbrev

Nyhedsarkiv

2018 2017 2016