4. september 2017

Det regner med prækvaller

NOVA5 sprænger i øjeblikket alle rammer på indbudte opgaver. Vi er med i konkurrencerne om følgende nybyggerier: en skole i Haderslev, et stadion i Køge, boliger i Lundebjerg og Beauvaisgrunden, tre aarhusianske institutioner og en enkelt i Hareskov By. Jubel i konkurrenceafdelingen og sømmet i bund.

22. august 2017

Er du NOVA5's nye blæksprutte?

Vi søger en piccoline m/k til at varetage opgaver som frokostanretning inklusiv lettere madlavning, afrydning, tage telefon, printe, kaffe til møder m.m. i ca. 5 timer om dagen fra 8.30. Arbejdsstart hurtigst muligt. Skriv til CEO Hanne Vinkel Hansen, hvh@nova5.dk

17. august 2017

Krogårdskolen indviet

Med taler fra borgmester, skoleleder og NOVA5s partner og projektleder Susanne Andersen, er udvidelsen og ombygningen af Krogårdskolen indviet. Projektet, som til skolens store tilfredshed har løst en række større udfordringer med enkle og overbevisende greb, er udført på rekordtid. Eleverne kunne udover den fintunede skole glæde sig over at isbilen svingede forbi det festlige arrangement.

14. juli 2017

Rammeaftale med AAB i hus

NOVA5 er i team med Pluskontoret, Dominia, Thing Brandt og Acelab blandt de heldige fem vindere af AABs fireårige rammeaftale. Vi ser frem til at transformere eksisterende og bygge nyt med vores kompetente kollegaer.

11. juli 2017

Konkurrence i Kyoto

Sammen med dansk-japanske PLAN arkitekter i Tokyo er vi blandt de tværfaglige teams, som er med i opløbet om en ny campus i Kyoto. NOVA5s City Rock Garden og de øvrige deltageres konkurrenceforslag vil nu blive bedømt af selveste Kazuyo Sejima, og måske være blandt de op til fem heldige, der går videre til fase to.

3. juli 2017

Prækvalifikation Schulcampus Struenseestrasse

NOVA5 er sammen med tyske Coido blevet prækvalificeret til en tofaset konkurrence om en ny campus i Hamborgs Altonaområde. I alt seks firmaer skal, i første omgang, komme med bud på en helhedsplan for det 2.85 hektar store område i det såkaldte Struenseekvarter, hvorefter to udvælges til anden fase med udformningen af campusbyggeriet. Wir freuen uns sehr!

19. juni 2017

NOVA5@folkemødet 2017

En delegation af partnere og ansatte hoppede i weekenden på Arkitektforeningen og FAODs fællesbus til årets Folkemøde i Allinge - og Solskinsøen levede op til sit navn.

23. maj 2017

Tre konkurrencer afleveret i rap

Vores dygtige konkurrencearkitekter har lige skibet tre fine forslag afsted til bedømmelse. Nu er det bare at krydse fingre for skolen i Gilleleje i totalentreprise med Hoffmann, en daginstitution i Solrød som klassisk projektkonkurrence og et nyt byområde ved Lyngby i grundkøbskonkurrence!

22. maj 2017

Krogårdskolen fejrer rejsegilde!

Spærrene var rejst og kransen sat op på Krogårdskolen i Greve, til det traditionsrige rejsegilde for håndværkerne, hvor borgmester Pernille Beckmann, skoleleder Rasmus Krøll Bjerregaard og vores egen Susanne Andersen holdt taler.

11. maj 2017

Fuldt hus og flotte biler

Den røde løber var rullet ud, da direktør Mogens Lindahl-Jessen og bilelsker og livsstilsekspert Christian Grau åbnede Aston Martins nye showroom i København. Johansson og NOVA5 står bag de elegante lokaler til byens absolut smukkeste biler.

Tilmeld dig NOVA5s nyhedsbrev

Nyhedsarkiv

2018 2017 2016