23. februar 2018

Flere stærke folk til NOVA5

De har været her et stykke tid, men vi glemte helt at prale af vores tre nye folk Søren, Sarah og Francesca. Søren er NOVA5s stærkeste bygningskonstruktør med kolossal viden inden for kvalitetssikring, tilsyn, detailprojektering og solidt udbudsmateriale. Sarah er blæksprutten, som søger for friske forsyninger, mens vores italienske arkitekt Francesca folder sig ud i udviklingsafdelingen med skitsering, 3D-visualisering, modeller og film. Benvenuti!

22. februar 2018

Vundet institution og inviteret skolekonkurrence

I team med Thing Brandt landskab og Kim Olsson ingeniører, har vi vundet totalrådgivningen på 2.300 m² transformation og udvidelse af en af Greve Kommunes institutioner. Samtidig er vi sammen med Jacobsen & Blindkilde og OBH med i loopet på totalentreprisekonkurrencen om udvidelse af Dalby Skole med ekstra spor og spritny idrætsbygning.

9. februar 2018

NOVA5 går til filmen

Se en dag på NOVA5.

8. februar 2018

PRAKTIKANTERNE KOMMER!

Mød Jon og Benjamin vores nye dygtige praktikanter fra KADK. Jon fra Design og Benjamin fra By og Landskab skal hjælpe på NOVA5 sager frem til sommer. De skal lære af os, og vi skal lære af dem. Velkommen!

24. januar 2018

Eftertragtet Domea rammeaftale vundet

Med Domeas egne ord har vi med ”en velbeskrevet case, stor erfaring og gode referencer” vundet deres rammeaftale om renovering. Vi ser frem til at løse de fremtidige opgaver i et stærkt tværfagligt team med COWI, Urban Power, Vega og Kommon - og i fint selskab med de øvrige vindere Arkitema, KHS, Vandkunsten og Wissenberg.
https://www.building-supply.dk...

16. januar 2018

Fra træt beton til stolte beboere

NOVA5s Tibberupparken er både i Børsen og Licitationen fremhævet, som et forbillede på renovering. Efter opgraderingen af 60’er byggeriet er ventelisten vokset, og huspriserne i nabokvarterene er steget. Vi er stolte af at have medvirket til, ikke bare at forskønne husene, men også livet i og omkring dem.

Læs artiklen her

21. december 2017

Julehilsner / Season's greetings

NOVA5 ønsker alle vores bygherrer og samarbejdspartnere glædelig jul, og takker for synergien i 2017. Det har været et vanvittigt travlt og spændende år, og vi ser frem til et ligeså dynamisk 2018, hvor mange af vores byggerier står færdigt og nye søsættes.

NOVA5 wishes our clients and collaborators happy holidays, and thanks everyone for a fruitful 2017. It’s been an unbelievable busy year, and we look forward to 2018, where many of our buildings will be completed – and new ones will be launched.

23. november 2017

Fornemt besøg fra Tokyo

NOVA5 har i dag haft besøg af en japansk delegation, heriblandt den tidligere vicestatsminister, som er i Danmark for at studere pleje og velfærd. Vores nære samarbejdspartner Saito-san fra PLAN havde formidlet mødet. De syv gæster besøgte både vores sundhedsbyggerier og tegnestuen.


9. november 2017

Rejsegilde og startskud

Der var masser af ros til håndværkerne fra CC Contractor på Rejsegildet for VUC Storstrøm, som er startskuddet til fremtidens Campus Næstved. CUBO og NOVA5s arkitektur blev fremhævet for sin åbenhed mod byen og respekt for Munkebakkens landskab. Blandt talerne var VUC Storstrøms direktør Niels Henriksen og Borgmesteren Carsten Rasmussen - sidstnævnte med et rim over Kim Larsens ”Se din by fra tårnets top”, som passer glimrende med udsigten fra den store terrasse på taget af multihallen i bakken, der kan bruges af hele byen.

8. november 2017

Rejsegilde på NOVA5s Nordic Built nybyggeri

Ballerup Ejendomsselskab havde inviteret Kommune, Nordic Innovation, rådgivere, entreprenører, samarbejdspartnere og naboer til festligt rejsegilde på COWI og NOVA5s Teglvangen. Udover skål og taler for lavenergi-byggeriet blev gæsterne budt på de obligatoriske pølser og øl. De 34 nye familieboliger for KAB tager nu for alvor form, og nedtællingen til indflytning i 2018 er begyndt.