13. februar 2019

Flittige Frida

Vores arbejdsomme erhvervspraktikant Frida har under kyndig vejledning designet sit eget hus fra skitse til 3D visualiseringer. Frida går til hverdag i 8. klasse på Bagsværd Skole - tilfældigvis tegnet af NOVA5

6. februar 2019

Blå Rum i Herning

Badeglade i Herning kan nu se frem til et helt nyt søbad og fælleshus ved den fantastiske Fuglsang Sø. Anlægget, som er ideelt for foreninger der dyrker sport, vandsport, lystfiskeri og vinterbadning, har et særligt fokus på at få flere børn ud i naturen. Vi tegner søbadet for Herning Kommune med støtte fra LOA.

30. januar 2019

Idrætsbyen klar

Så er vores idræts-mekka ved Espergærde Gymnasium testet og indviet af gymnaster, springere, klatrere boldspillere, fitnessudøvere og ketcherfolk. Det 2.500 m² store anlæg, som vi har tegnet med Elkiær + Ebbeskov - og fået værdifuld indspark og støtte til fra LOA - lever med borgmester Benedikte Kiærs egne ord: "helt op til de ønsker og drømme vi har haft".

14. januar 2019

Prækvalificeret til to gode rammeaftaler

Sammen med vores faste samarbejdspartner Cubo arkitekter er vi blandt de heldige udvalgte, der skal give tilbud på rammeaftaler for både Boligkontoret Århus og Region Sjælland.

2. januar 2019

Nyt år. Nye opgaver.

Efter en turbulent jul med konkurs i kundekredsen går vi et lyst 2019 i møde. Et seniorbofællesskab, et bofællesskab for alle aldre og et hotelhøjhus vest for storebælt er nogle af de gode ting vi allerede har på tegnebordet. Godt nytår!

20. december 2018

GLÆDELIG JUL! HAPPY HOLIDAYS!

5. december 2018

Dalby skole går i jorden!

Udvalgsformand Kristina Jørgensen og Emma Juel Christoffersen fra 5. C sætter sammen spaden i jorden for at markere, at byggeriet til Dalby Skole og Dalby GF nu går i gang. I sin tale sagde Kristina Jørgensen blandt andet: "Dalby er i stor vækst, og nu får vi en skole, der kan følge med udviklingen til glæde for både elever og medarbejdere. Samtidig kommer der nye idrætslokaler, der kan styrke det gode samarbejde, der er i området". JydskeVestkysten

30. november 2018

One down! Børnehus vundet!

Julen kommer tidligt i år med den gode nyhed, at NOVA5 har vundet konkurrencen om Solrød Kommunes nye børnehus med 60% vægt på arkitektur og teknik i tildelingskriterierne. Forslaget, som er tegnet i totalentreprisekonkurrence under Daurehøj Erhvervsbyg med Lassen Landskab og Kim Olsson ingeniører, bliver rost for ”at understøtte de fysiske rammer, tankerne fra Reggio Emilia og de voksnes pædagogiske intentioner og praksis samt børnene i at opleve bevægelsesglæde, øve sig, skabe og lære gennem fællesskaber, så de bliver selvhjulpne legebørn”.se mere her

15. november 2018

Krydser klinger. Krydser fingre.

Så skal der krydses fingre for anden fase af Campus Struensestrasse - en ny folkeskole, to gymnasier og idrætsanlæg i Hamborg med Coido + Ny daginstitution Havdrup Vest for Solrød Kommune + grundkøbskonkurrencen til et nyt bofællesskab i Farum. På konkurrencerne krydser vi klinger med 3XN, CCO, Cebra, WERK m.fl.

1. november 2018

Styr på tegnestuen

Mød Kristine Lorenzen vores nye super-receptionist, som med en fortid hos blandt andet Casper Christensens FBI og som Receptionist og PA på BIG er vant til at skabe struktur på kreative arbejdspladser. Velkommen!