3. marts 2017

Livligt borgermøde om Nyt Helsingør Stadion

Et overvældende fremmøde sikrede en livlig debat på gårsdagens borgermøde om Helsingør Stadion. Efter vores præsentation af projektet ytrede både naboer og fodboldentusiaster sig under spørgsmålsrunden. Borgmester og kommunefolk og arkitekter besvarede spørgsmål fra engagerede borgere. Og vi kan med glæde konstatere, at selv hos de bekymrede borgere, der i fremtiden bliver nærmest naboer blev den enkle og diskrete arkitektur rost.

7. februar 2017

Nyt Helsingør Stadion vundet!

I tæt samarbejde med vores kollegaer Elkiær + Ebbeskov samt Møller & Grønborg og Lyngkilde, har vi vundet konkurrencen om et helt nyt Stadion i Helsingør. Vores vinderforslag roses for at være spektakulært og samtidig tage hensyn til omgivelserne. Med et minimalt greb smelter stadion sammen med andre idrætsfaciliteter - omsluttet af et offentligt aktivitetsbånd mod parken og de omkringliggende fodboldbaner. I forbindelse med kåringen i dag udtalte Helsingørs borgmester Benedikte Kiær, at hun er meget imponeret over, hvordan man har sørget for, at få områdets landskab og geografi ind i forslaget, så det kommer til at fremstå som en samlet løsning

2. december 2016

Huse i Tuse - Nye bæredygtige boformer

På et borgermøde i Holbæk, har NOVA5’s Lotte Randeris præsenteret vores opsigtsvækkende idéoplæg til 40 bofællesskabs-boliger. De nye boformer i Tuse ved Holbæk er udarbejdet sammen med Birger Daurehøj, hvis virksomhed Daurehøj Erhvervsbyg, bliver direkte nabo til de nye flergenerationshuse med økologisk fokus, husdyrhold og egenproduktion af grønsager. Holbæk Kommune, som viser gode evner til at tiltrække og fastholde nye borgere, var vært for mødet om netop beboertilvækst.

Tilmeld dig NOVA5s nyhedsbrev

Nyhedsarkiv

2017 2016