16. maj 2019

Kæmperenovering rykker nærmere

På et velbesøgt møde med 250 engagerede beboere er vores store skimmelrenovering af ikon-byggeriet Galgebakken kommet lidt tættere på. På mødet fik vi sammen med EKAS ingeniørerne fremlagt analyser, konklusioner og løsningsforslag. Lasse Crüger, afdelingsformand i Galgebakken udtaler:”Jeg synes, det var et rigtig godt møde med en masse gode mennesker. Der var mange gode spørgsmål, og det tegner rigtig godt for det arbejde vi alle skal i gang med, at der var så konstruktiv en tone på mødet”. Hen over efteråret opfører vi et prøvehus, for at teste løsningerne, som Landsbyggefonden har stillet krav til. Vi glæder os til samarbejdet med BO-VEST.

30. april 2019

Er du vores næste bygningskonstruktør på holdet?

Har du mellem 5 og 10 års erfaring inden for alment nybyggeri og renovering, har du styr på Revit og beskrivelser, har du lyst til at arbejde hos NOVA5, så er du måske vores næste bygningskostruktør på holdet.

se jobopslaget her

15. april 2019

#påske

God påske til alle!

12. april 2019

Årets Byggeri 2018

Nu er det officielt! Ud af 50 nominerede byggerier er vores Campus Bornholm kåret til ÅRETS BYGGERI 2018 i kategorien ÅBEN. I begrundelsen for valget lyder det blandt andet: "På Campus samles alle øens uddannelser efter folkeskolen, og skolen er således et tiltrængt opgør med den udbredte praksis at adskille de unge i boglige og faglærte uddannelser. Med fine, gennemtænkte og fælles rammer viser vi de unge og deres forældre, at vi som samfund værdsætter alle lige højt uanset hvilken uddannelse og fremtidig jobfunktion, de vælger. Det har Danmark og dets unge brug for”. Vi er stolte af at være en del af kerneteamet bag byggeriet. TV2 Danske Arkitektvirksomheder

3. april 2019

Det kan bygges væk!

Så er vores pilotprojekt til kamp mod ensomhed i Tjørneparken skudt i gang. Med masser af små mødesteder og hyggelig beplantning får fællesskabet i afdelingen et nøk opad. Tjørneparken administreres af Lejerbo og projektet er støttet af Realdania. Sociale renoveringer gør en forskel, hvilket er supermotiverende.

læs mere her

8. marts 2019

GRL PWR

Go girls! fra hele NOVA5, hvor kønsfordelingen er 50/50 i både ledelse og stab.

28. februar 2019

PRAKTIKANTERNE KOMMER!

Velkommen til to smukke, unge mennesker arkitektpraktikant Klara fra KADK og konstruktørpraktikant Jesper fra KEA, som begge skal hjælpe os frem til sommer.

13. februar 2019

Flittige Frida

Vores arbejdsomme erhvervspraktikant Frida har under kyndig vejledning designet sit eget hus fra skitse til 3D visualiseringer. Frida går til hverdag i 8. klasse på Bagsværd Skole - tilfældigvis tegnet af NOVA5

6. februar 2019

Blå Rum i Herning

Badeglade i Herning kan nu se frem til et helt nyt søbad og fælleshus ved den fantastiske Fuglsang Sø. Anlægget, som er ideelt for foreninger der dyrker sport, vandsport, lystfiskeri og vinterbadning, har et særligt fokus på at få flere børn ud i naturen. Vi tegner søbadet for Herning Kommune med støtte fra LOA.

30. januar 2019

Idrætsbyen klar

Så er vores idræts-mekka ved Espergærde Gymnasium testet og indviet af gymnaster, springere, klatrere boldspillere, fitnessudøvere og ketcherfolk. Det 2.500 m² store anlæg, som vi har tegnet med Elkiær + Ebbeskov - og fået værdifuld indspark og støtte til fra LOA - lever med borgmester Benedikte Kiærs egne ord: "helt op til de ønsker og drømme vi har haft".