18. maj 2018

Ny drivkraft til NOVA5

Heldige os har fået en særdeles kompetent projektleder Mette Boye Hollænder Beeck ombord. Mette, som kommer fra en stilling som afdelingsleder hos White Arkitekter, har i en årrække arbejdet med især projektledelse, projekteringsledelse, brugerinddragelse og procesledelse med stor drivkraft, som NOVA5 nu får gavn af. Velkommen!

30. april 2018

DAB rammeaftaler i hus

Vi kan med stolthed meddele, at NOVA5 er blandt de fem udvalgte teams til flere af DAB's rammeaftaler om store opgaver både mellem 100-200 mio. og over 200 mio. Vi ser frem til, at løse opgaverne med vores gode, faste samarbejdspartner Pluskontoret.

8. marts 2018

Forelæsning på DTU

100 tilhørere var tilmeldt da NOVA5s yngste partner Jennifer holdt forelæsning for Campus Service på DTU med sin medforfatter på den store Koppel duografi Johannes Hedal Hansen. De fremmødte fik først en introduktion til Eva & Nils Koppels livsværk og herefter tankerne bag Koppels ingeniørby på Lundtoftesletten. Forelæsningen som foregik i CAS Huset blev livestreamet så også medarbejdere på RISØ kunne være med. Som afrunding og i anledning af Kvindernes Kampdag, slog de to arkitekter et slag for at omdøbe "Nils Koppels Allé" og "Ole Nørgårds Have" til "Eva & Nils Koppels Allé" og "Edith & Ole Nørgårds Have".

1. marts 2018

Rejsegilde på Idrætsbyen

Vejret var koldt, men stemningen varm, da Espergærde igår fejrede håndværkernes indsats på vores Idrætsby ved gymnasiet. I rytmikhuset roste Helsingørs borgmester Benedikte Kiær også de mange engagerede frivillige kræfter bag byggeriet. Dermed er den 2.800 kvadratmeter store idrætsby et stort skridt nærmere sin åbning.

23. februar 2018

Flere stærke folk til NOVA5

De har været her et stykke tid, men vi glemte helt at prale af vores tre nye folk Søren, Sarah og Francesca. Søren er NOVA5s stærkeste bygningskonstruktør med kolossal viden inden for kvalitetssikring, tilsyn, detailprojektering og solidt udbudsmateriale. Sarah er blæksprutten, som søger for friske forsyninger, mens vores italienske arkitekt Francesca folder sig ud i udviklingsafdelingen med skitsering, 3D-visualisering, modeller og film. Benvenuti!

22. februar 2018

Vundet institution og inviteret skolekonkurrence

I team med Thing Brandt landskab og Kim Olsson ingeniører, har vi vundet totalrådgivningen på 2.300 m² transformation og udvidelse af en af Greve Kommunes institutioner. Samtidig er vi sammen med Jacobsen & Blindkilde og OBH med i loopet på totalentreprisekonkurrencen om udvidelse af Dalby Skole med ekstra spor og spritny idrætsbygning.

9. februar 2018

NOVA5 går til filmen

Se en dag på NOVA5.

8. februar 2018

PRAKTIKANTERNE KOMMER!

Mød Jon og Benjamin vores nye dygtige praktikanter fra KADK. Jon fra Design og Benjamin fra By og Landskab skal hjælpe på NOVA5 sager frem til sommer. De skal lære af os, og vi skal lære af dem. Velkommen!

24. januar 2018

Eftertragtet Domea rammeaftale vundet

Med Domeas egne ord har vi med ”en velbeskrevet case, stor erfaring og gode referencer” vundet deres rammeaftale om renovering. Vi ser frem til at løse de fremtidige opgaver i et stærkt tværfagligt team med COWI, Urban Power, Vega og Kommon - og i fint selskab med de øvrige vindere Arkitema, KHS, Vandkunsten og Wissenberg.
https://www.building-supply.dk...

16. januar 2018

Fra træt beton til stolte beboere

NOVA5s Tibberupparken er både i Børsen og Licitationen fremhævet, som et forbillede på renovering. Efter opgraderingen af 60’er byggeriet er ventelisten vokset, og huspriserne i nabokvarterene er steget. Vi er stolte af at have medvirket til, ikke bare at forskønne husene, men også livet i og omkring dem.

Læs artiklen her

Tilmeld dig NOVA5s nyhedsbrev

Nyhedsarkiv

2018 2017 2016