20. december 2018

GLÆDELIG JUL! HAPPY HOLIDAYS!

5. december 2018

Dalby skole går i jorden!

Udvalgsformand Kristina Jørgensen og Emma Juel Christoffersen fra 5. C sætter sammen spaden i jorden for at markere, at byggeriet til Dalby Skole og Dalby GF nu går i gang. I sin tale sagde Kristina Jørgensen blandt andet: "Dalby er i stor vækst, og nu får vi en skole, der kan følge med udviklingen til glæde for både elever og medarbejdere. Samtidig kommer der nye idrætslokaler, der kan styrke det gode samarbejde, der er i området". JydskeVestkysten

30. november 2018

One down! Børnehus vundet!

Julen kommer tidligt i år med den gode nyhed, at NOVA5 har vundet konkurrencen om Solrød Kommunes nye børnehus med 60% vægt på arkitektur og teknik i tildelingskriterierne. Forslaget, som er tegnet i totalentreprisekonkurrence under Daurehøj Erhvervsbyg med Lassen Landskab og Kim Olsson ingeniører, bliver rost for ”at understøtte de fysiske rammer, tankerne fra Reggio Emilia og de voksnes pædagogiske intentioner og praksis samt børnene i at opleve bevægelsesglæde, øve sig, skabe og lære gennem fællesskaber, så de bliver selvhjulpne legebørn”.se mere her

15. november 2018

Krydser klinger. Krydser fingre.

Så skal der krydses fingre for anden fase af Campus Struensestrasse - en ny folkeskole, to gymnasier og idrætsanlæg i Hamborg med Coido + Ny daginstitution Havdrup Vest for Solrød Kommune + grundkøbskonkurrencen til et nyt bofællesskab i Farum. På konkurrencerne krydser vi klinger med 3XN, CCO, Cebra, WERK m.fl.

1. november 2018

Styr på tegnestuen

Mød Kristine Lorenzen vores nye super-receptionist, som med en fortid hos blandt andet Casper Christensens FBI og som Receptionist og PA på BIG er vant til at skabe struktur på kreative arbejdspladser. Velkommen!

31. oktober 2018

UP-TO-DATE MED AB 18/ABR 18 OG YB 2018

Under kyndig vejledning af vores dygtige husjurist Steen Hellmann, partner og advokat hos Viltoft, har NOVA5 afholdt internt heldagsseminar om det nye AB-system, så vi er velforberedt til de nye samarbejder.

30. august 2018

Vi fejrer direktøren for det hele

Med et vaskeægte surpriseparty på Østergros fantastiske tagfarm har vi fejret Hannes 60 år fødselsdag. Der var bobler, sang, kage, sushi og taler - også fra fødselaren selv, som i gave fik et ophold i Zumthors smukke Therme Vals i Schweiz. TILLYKKE!

30. august 2018

Et fagblad - to artikler!

I Byggeri nr. 6 finder man hele to artikler om nyindviede NOVA5-campusbyggerier. Campus Bornholm og det første byggeri i Campus Næstved, VUC Storstrøm, er begge tegnet og gennemført i det tværfaglige superteam Cubo, NOVA5 og DOMINIA under totalentreprenør CC. Contractor.

17. august 2018

Ny campusopgave i Hamborg

Efter intromøde på Hamborgs Handswerkskammer er anden fase af Campus Struensestrasse i Altona skudt igang. NOVA5 er sammen med vores lokale partner COIDO blandt de tre vindere af fase 1, som automatisk er videre til fase 2, hvor vi tegner en folkeskole, to gymnasier, Jugendklub og sportsfaciliteter i Altona, blandt andet i konkurrence med 3XN (foto: første arbejdsworkshop hos coido)

3. juli 2018

Det regner med opgaver !

Juhu til Jerismosevej Børnehus...to madskoler på Bornholm (øens første)…Nyt olle-kolle i Ballerup...nye boliger i Roskilde...nye boliger i Herlev...Helhedsplan for Greve Idrætscenter...Helhedsplan for Tranehavegård!